Una selecció de varietats autòctones procedents de l’Alt Empordà on el Cap de Creus presideix la influència que el mar Mediterrani, la Tramuntana i la llicorella pirinenca impregnen en el caràcter d’aquests vins.

Uns vins fidels al lloc d’ on provenen, l’expressió autèntica d’un territori d’una bellesa única, dels sòls singulars on neixen les vinyes, del caràcter identitari de les varietats locals i la influència de la potent Tramuntana.

ORÍGENS

Joan Sardà, apassionat de la seva terra, del Penedès i del mar, va conduir els seus vins fora de les nostres fronteres, donant-los a conèixer al món, especialment a la zona del Carib.

D’igual forma, va fusionar el seu amor pel vi amb el seu amor pel mar i la costa, elaborant un vi provinent de les vinyes de la seva família al Port de la Selva, on hi tenien la seva casa d’estiueig. I és així com va néixer el vi Cap de Creus.

ON SOM

A l’extrem nord oriental de Catalunya s’ hi alça l’ Alt Empordà, aquesta comarca de gran riquesa paisatgística i cultural que limita amb els Pirineus al nord, amb el mar Mediterrani a llevant i amb la plana a migjorn.
Tant la viticultura, com el clima propi de la zona -d’ hiverns suaus amb estius calorosos però temperats per les brises marines-, venen marcats pel fort vent de la Tramuntana, que contribueix al bon estat sanitari de les vinyes, sent alhora el tret més característic del clima empordanès.
4 hectàrees de vinya, localitzades a les proximitats de les poblacions de Pau, Vilajuïga i Garriguella, amb una composició varietal que es reparteix entre Lledoner Negre, Lledoner Blanc i Lledoner Roig, Macabeu i Carinyena.
La combinació de sòls de les vinyes aporta un caràcter únic als nostres vins, des de la llicorella pirinenca o terreny de pissarra, a la sorra granítica amb textura sorrenca i sauló superficial.

NACRE
Cap de Creus NACRE

50% Macabeu, 40% Lledoner Blanc, 10% Lledoner Roig

Elaborat amb les varietats Macabeu, Lledoner Blanc i Lledoner Roig, Cap de Creus Nacre mostra un color blanc pàl•lid amb reflexes verdosos brillants. En nas es presenta perfumat, aportant sensacions de fruita blanca i fruita groga pròpies de la Macabeu. A mida que es deixa oxigenar hi apareixen registres de tocs florals amb una presència mineral pròpia dels terrenys de llicorella pirinenca. En boca és un vi elegant i alhora golós.
La varietat Lledoner Blanc sosté el pes a la boca i manté una riquesa afruitada cap als cítrics i a l’herba fresca, a l'hora que la varietat Lledoner Roig aporta també golositat, volum i notes florals de flor blanca i de flor de taronger. Ofereix un postgust llarg i refrescant.

Maridatge

Un vi que harmonitza amb aperitius, qualsevol tipus de marisc, arrossos mariners o suquet de peix, entre d’altres.

CORALL
Cap de Creus CORALL

75% Lledoner Negre, 20% Carinyena, 5% Lledoner Roig

Elaborat amb les varietats Lledoner negre i Carinyena, Cap de Creus Corall mostra un color vermell cirera amb reflexes vius. En nas destaca per la seva marcada potencia afruitada amb presència de fruita vermella de bosc -maduixa, gerd-, sobre un fons d’herba mediterrània que atorga frescor al conjunt.
En boca es distingeix per l’entrada golosa que mostren les varietats Lledoner Negre i Lledoner Roig, perfilada pel caràcter de la Carinyena que es veu intensificat pels vents de Tramuntana que bufen a la zona de l’Empordà. Aquest vi presenta també sensacions especiades a final de boca, pròpies dels terrenys de llicorella on creixen les vinyes.

Maridatge

Un vi que harmonitza amb guisats, arròs mar i muntanya o pollastre amb escamarlans, entre d’altres.


Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR